Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Volovan (Vol-Au-Vent)

Yaprak hamuru ile hazırlanan kuş yuvasına benzeyen, içerisine çeşitli dolgular giren börek. Fransız mutfağında hamurdan kapağı olan, piştikten sonra içi doldurulan, yufka veya katlı hamur ile yapılan ve içinde anayemek sunulan kap şeklinde börek.