Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Yağ Tavlamak/ Yağ Kızdırmak/ Yağ Gezdirmek/ Yağ Yakmak/ Yağ Dağlamak

Özellikle, sunumdan önce, (örneğin; çorba, mantı gibi..)  yağın uygun tava içinde iyice ısıtılıp pul biber veya salça veya nane eklenip sıcak bir şekilde yemeğin üzerine dökülmesi işlemi.