Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Yağ Ve Köpük Alma

Özellikle et kaynatılırken yüzeyde biriken kötü görüntülü kısmın; kevgir ile alınması, ayrıştırılması. Benzer şekilde mercimek , çilek reçeli de pişerken üzerinde köpük oluşturur, yine kevgir ile üzerinden bu köpükler alınır.