Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Yaprak Sarma

Asma yaprakları; özellikle beyaz üzüm asmasının taze ve uygun boyuttaki yapraklarına iç harç konulup sarılması ile yapılan bir yemektir. İç harç; etli, zeytinyağlı, pirinçli veya bulgurlu olabilir. İç pilav gibi hazırlanan pirinçli karışım da bu yaprak ile sarılabilir.