Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Yer Elması

Kök kısmı yumru durumunda olan, patatese benzer bir bitki. Tatlımsıdır. Çiğ tüketildiği gibi zeytinyağlı pirinçli yemeği de yapılır. Suda, buharda, tereyağında pişirilir. Salatalara eklenir. Fosfor ve Potasyum açısından zengindir.