Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Yoğurma

Katı ya da toz durumdaki malzemeyi bir sıvı ile karıştırıp hamur haline getirmek. Özellikle un, su, yağ, yumurta gibi malzemelerin el veya makina ile karıştırılması ve birbirine geçmesi sonucunda elde dilen hamur. Fırıncılıkta ve pastanecilikte kullanılır.