Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Yulaf

Buğdaygillerden, Avrupa kökenli bir tahılıdır. Güçlendirici ve enerji verici özelliği vardır. Yulaf lapası, kahvatıda süt ile tüketildiği gibi; ekmek ve bazı büsküvi, kek ve benzeri ürünlerin yapımında kullanılır. Yulaf ezmesi Müsli'de de yer alır.