Flag

Bal Kabaklı Puding

Yaklaşık 7 - 8 kup
Orta
150 dk.
Bisküvili cevizli bal kabağı püresi ve vanilyalı puding ile hazırlanan kup.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Dolgu
500 gbal kabağı
1 çay bardağıtoz şeker
1 çay bardağısu
10 adetsade petit beurre bisküvi (iri kırılmış)
1 çay bardağıiri kırılmış ceviz
Puding
1 poşetDr. Oetker Vanilyalı Puding
3,5 su bardağısüt

Ürünü incele

1

Dolgunun hazırlanışı

Bal kabaklarını irice kesip üzerine toz şeker ve suyu ilave edin, düşük ısıdaki ocakta suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp çatal ile ezerek püre haline getirin ve soğumaya bırakın.

2

Pudingin hazırlanışı

Pudingi süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak 10 dakika soğutun. Pudingi, aralara bal kabağı püresi, bisküvi ve ceviz koyarak kaselere paylaştırın.


Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun. 1-2 saat bekletin ve servis yapın.