Flag

Enginarlı Guseppe Mozzarella Pizza

4 - 6 dilim
Kolay
10 dk.
Guseppe Mozarella Pizza üzerinde enginar ve dereotu ile farklı bir lezzet elde edin.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Üzeri için
3 adetkonserve enginar
0,5 adetince doğranmış kuru soğan
Yaklaşık 3 - 4 dalince doğranmış dereotu
0,5 çay kaşığıtuz
1 tatlı kaşığılimon suyu
Taban
1 adetDr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza
Süslemek için
dereotu

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza
1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Üzerinin hazırlanışı ve pişirme

2 adet enginarı çatal ile ezin. İçerisine ince doğranmış soğan, dereotu, tuz ve limon suyunu ilave edip çatal ile iyice karıştırın.


Pizzayı fırın tepsisine alın. Hazırladığınız enginar püresini pizzanın üzerine, peynirlere gelmeyecek şekilde yayın. Kalan enginarı bıçak ile 6 adet üçgen elde edecek şekilde dilimleyin. Pizzanın üzerine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 12 - 16 dakika


Pizzayı fırından çıkarın. Üzerine dereotu serpin ve dilimleyerek servis yapın.