Sütü bir tencereye alın. Üzerine puding poşetini boşaltın ve orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun.
Soğuk sütü çırpma kabına alın ve üzerine krem şanti poşetlerini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3-4 dakika çırpın. Üzerine soğuyan pudingi ve fındık kremasını ekleyip düşük devirde 2 dakika daha çırpın. Fındık kırıklarını ilave edip kaşık ile karıştırın. Hazırladığınız tatlıyı kalıba alın ve üzerini düzeltin. Üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabının dondurucu bölümünde 7-8 saat bekletin.
Tatlıyı dondurucudan çıkarın, dondurma kaşığı ile toplar çıkarın ve servis tabaklarına alın. Çikolatalı sos ve fındık kırığı ile süsleyip bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Hazırlama:480 dk.Yaklaşık 6 - 7 porsiyon