Kalıbı margarin ile yağlayın ve unlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Yumurta, su ve pandispanya unu çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Çikolata parçaları ve fındık kırığını ilave edip karıştırın. Hamuru hazırladığınız kalıba alın, üzerini düzeltip vişneleri sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından alın, 10-15 dakika sonra kalıptan çıkarın ve soğumaya bırakın.
Margarin, süt ve pasta kremasını çırpma kabına alın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Çam ağacının gövde kısmını boş bırakarak pasta kreması ile kaplayın.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin ve çam ağacının gövdesini kaplayın. Üzerine kakaolu pasta süsü serpin. Buzdolabında 1 saat bekletin. Antep fıstığı, Hindistan cevizi, orman meyveleri ve çikolata parçaları ile süsleyip dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Hazırlama:180 dk.OrtaYaklaşık 8 - 10 porsiyon