Margarin, toz şeker, portakal suyu ve şekerli vanilini çırpma kabına alın, mikserin çırpıcı uçları ile 2 dakika çırpın. Ayrı bir kapta un, hamur kabartma tozu ve tuzu karıştırın, hazırladığınız karışıma ilave edin ve yoğurun. Hamuru 30 cm uzunluğunda rulo yapın, streç filme sarıp buzdolabında 25-30 dakika bekletin.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Süre sonunda hamuru buzdolabından alın ve bekletmeden bıçak yardımı ile 1 cm genişliğinde dilimleyin. Fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
2,5 çay bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kreması poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın. 0.7 cm çapında düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun. Soğuyan kurabiyelerin üzerine sıkın, portakal kabukları ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Hazırlama:120 dk.OrtaYaklaşık 30 - 35 adet