Flag

Pişmaniye Kurabiye

Yaklaşık 25 - 30 adet
Kolay
60 dk.
Pişmaniye kurabiye tarifi nasıl yapılır? Kolay, az malzemeli ve bol Hindistan cevizli kurabiyeler çok lezzetliler.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Hamur
250 gyumuşak margarin
1 su bardağıHindistan cevizi rendesi
3 yemek kaşığıDr. Oetker Pudra Şekeri
1 çay bardağısıvı yağ
3,5 - 4 su bardağıun
Kaplama
1 çay bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
0,5 su bardağıHindistan cevizi rendesi

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Margarin, Hindistan cevizi rendesi, pudra şekeri, sıvı yağ ve unu bir kaba alın ve yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Cevizden biraz küçük parçalar alarak elinizle yuvarlayın. Pudra şekeri ve Hindistan cevizini bir kasede karıştırın. Yuvarladığınız hamurları içerisine atın, iyice bulayıp fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 15 dakika


Süre sonunda fırından çıkarın. Ilık veya soğuduktan sonra servis yapın.