Flag

Vişne Soslu Cheesecake

8 - 10 dilim
Orta
30 dk.
Hızlı nişasta ile hazırlanan vişneli sos ve pratik cheesecake tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Kelepçeli kalıp (Ø 24 cm)

Malzemeler

Taban
200 gyulaflı bisküvi
50 geritilmiş tereyağı
1,5 - 2 yemek kaşığısüt
Krema için
1 poşetDr. Oetker Cheesecake Yap
2 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
2,5 çay bardağıyoğurt
Sos için
1 poşetDr. Oetker Hızlı Nişasta
1 su bardağıvişne suyu

Ürünü incele

1

Tabanın hazırlanışı

Bisküvileri mutfak robotunda öğütün ve derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.

2

Kremanın hazırlanışı

2 su bardağı sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayarak üzerini düzeltin. Buzdolabına alın ve yaklaşık 2 saat bekletin.

3

Sosun hazırlanış ve servis

Vişne suyunu bir kaseye alın. Hızlı nişastayı bir çay kaşığı ile azar azar ilave ederek kaşık ile yavaşça karıştırın. Hızlı nişastanın tamamını ekleyinceye kadar karıştırmaya devam edin. 2 dakika bekletin. Cheesecake'i buzdolabından çıkarın, üzerine sos döküp dilimleyerek servis yapın.