Kalıbı margarin ile yağlayın.
Fındık kremasını benmari yöntemi ile eritip yulaf ezmesi ve öğütülmüş bademleri ilave edin. Karıştırıp bekletmeden kalıbın tabanına yayın. Kaşığın tersi ile bastırarak düzeltin
Margarin, süt ve pasta kremasını çırpma kabına alın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Limon kabuğu rendesini ilave edip karıştırın ve hazırladığınız tabanın üzerine yayın.
Ahududuları çözülünceye kadar süzgüde bekletin. Daha sonra pasta kremasının üzerine sıralayın. Toz şeker, su ve jel renklendiriciyi bir kaba alın. El çırpıcısı ile karıştırın. Nişastayı azar azar ilave ederek 1-2 dakika karıştırın. 10 dakika bekletip tekrar karıştırın ve kaşık ile ahududuların üzerine yayın. Buzdolabında 2 saat bekletin ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Hazırlama:180 dk.OrtaYaklaşık 10 dilim