Flag

Bademli Bezeler

15 adet
Orta
80 dk.
Renkli kiraz şekerleri ve badem ile hazırlanan bir beze tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Bademli bezeleri pişirdikten 1 gece sonra kağıtlarından ayırırsanız daha iyi sertleşmesini sağlarsınız.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Kağıt muffin kalıbı

Malzemeler

Hamur
3 adetkiraz şekeri (kırmızı)
2 adetkiraz şekeri (yeşil)
2yumurta akı
1 tutamtuz
1 su bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
1 çay bardağıkırılmış badem
1limon kabuğu rendesi

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
1

Ön hazırlık

Kağıt muffin kalıplarını ikili olarak iç içe koyun. Kiraz şekerlerini ince ince kesin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 140 °C

Turbo pişirme: 130 °C

2

Bezenin hazırlanışı

Yumurta aklarını tuz ile birlikte mikserin en yüksek devrinde kar haline gelene kadar (yaklaşık 5 dakika) çırpın. Pudra şekerini azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Daha sonra mikseri düşük devire alarak kırılmış bademleri ilave edin. Kiraz şekerlerini ve limon kabuğu rendesini ekleyip kaşıkla hafifce karıştırın.

3

Hazırlamış olduğunuz karışımı iki kaşık yardımı ile muffin kağıtlarına paylaştırın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 60 dakika

Bu tarife özel ipuçları

  • Bademli bezeleri pişirdikten 1 gece sonra kağıtlarından ayırırsanız daha iyi sertleşmesini sağlarsınız.