Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bisküvili Pudingli Parfe

(4)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Çilekli gofretli parfe.

yaklaşık 4 - 6 porsiyon

çok pratik 20 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Bisküvili Pudingli Parfe

1 paket Dr. Oetker Bisküvili Puding
2 su bardağı süt
1 yumurta sarısı

Dolgu:

1 su bardağı küp şeklinde doğranmış fındık kremalı gofret
½ çay bardağı ortadan ikiye bölünmüş fındık
1 çay bardağı küp şeklinde doğranmış çilek

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Pudingin hazırlanışı

Sütü bir tencereye alın. Üzerine yumurta sarısı ve puding karışımını ilave edin. Orta ateşte el çırpıcısı ile sürekli karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 1 dakika daha pişirmeye devam edin. Süre sonunda ocaktan alın. Hazırladığınız pudingi çırpma kabına alın ve mikserin çırpıcı uçları ile düşük devirde 2 dakika çırpın. Arada karıştırarak soğutun.

2

Karışımın hazırlanışı

Derin metal kabın iç kısmını streç film ile kaplayın. Hazırladığınız pudingin içerisine bisküvi parçalarını ekleyin ve kaşık ile karıştırın. Gofret, fındık ve çilekleri ekleyin, ezmeden karıştırın ve tatlıyı kalıbın içerisine alın. Üzerini de streç film ile kapatıp buzdolabının derin dondurucu kısmında 4-5 saat bekletin. Parfeyi buzluktan alın, servis tabağına ters çevirip streç filmi çıkarın. Dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Bisküvili Pudingli Parfe

Porsiyon / Servis 100 g / ml