Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bruschetta (Sarımsaklı Ekmek)

(1)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Kızarmış ekmek üzerine sarımsaklı maydanozlu karışım ile hazırlanan klasik İtalyan tarifi.

2 adet

pratik 60 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Bruschetta (Sarımsaklı Ekmek)

Hamur:

2 ½ su bardağı un
1 poşet Dr. Oetker Instant Maya
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 su bardağı ılık su

Sürmek için:

1 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı sıvı yağ

Sos için:

½ demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
4 - 5 diş sarımsak
2 - 3 tutam tuz

Üzeri için:

100 g mozzarella peyniri (rendelenmiş) (rendelenmiş)
½ çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Beslenme bilgileri * Bruschetta (Sarımsaklı Ekmek)

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın