Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Cennet Meyveli Tart

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Cennet meyveli, pastacı kremalı tart.

Yaklaşık 12 dilim

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Cennet Meyveli Tart

Hamur:

125 g yumuşak margarin
1 çay bardağı toz şeker
2 yumurta (orta boy)
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1,5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
1 çay bardağı fındık kırığı

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Vanilya Aromalı Pastacı Kreması - Instant
2,5 çay bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
2 adet cennet meyvesi
2 yemek kaşığı öğütülmüş Antep fıstığı

Kalıp:

Tart kalıbı (Ø 26 cm)

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Tart kalıbını margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı

Margarin ve toz şekeri bir çırpma kabına alın, mikserin yüksek devrinde 1 dakika çırpın. Yumurta ve şekerli vanilini ekleyip 1 dakika daha çırpın. Un ile hamur kabartma tozunu karıştırıp eleyerek karışıma ilave edin, 1 dakika çırpın. Fındık kırığını ilave edip kısa bir süre daha çırpın. Hamuru kalıba döküp üzerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika

Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Soğuyan tartı kalıptan ters çevirerek çıkarın ve servis tabağına alın.

3

Dolgu

2,5 çay bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kreması poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın. Tartın üzerine yayın ve buzdolabında bekletin. Servisten önce cennet meyvelerini dilimleyip tartın üzerine sıralayın ve Antep fıstığı serpin.