Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Çikolata Düşkünü Kirpiler

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Armut ve üzümle hazırlanan pastacı kremalı sevimli kirpiler.

3 adet

çok pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Çikolata Düşkünü Kirpiler

Armutlar için:

3 adet sert armut
2 ½ su bardağı su
1 ½ su bardağı toz şeker

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Vanilya Aromalı Pastacı Kreması - Instant
2 ½ çay bardağı buzdolabında soğutulmuş süt

Süslemek için:

3 su bardağı çekirdeksiz yeşil üzüm
9 adet karanfil
80 g bitter çikolata

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Armutların hazırlanışı

Armutların içlerini geniş kısmından oyun. Uzun olan kısmının kabuğunu soyun. Geniş bir tencereye sıralayın, üzerlerine su ve toz şekeri ilave edin. Kısık ateşte arada çevirerek 15 dakika pişirin. Süre sonunda tencereden alın ve soğumaya bırakın.

2

Dolgunun hazırlanışı

Soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kreması poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın. Hazırladığınız kremayı soğuyan armutların içine doldurun.

3

Süsleme ve servis

Üzüm tanelerini kürdanlara batırın. Daha sonra bu kürdanları armutların üzerine kirpi dikeni şeklinde yan yana batırın. Karanfilleri göz ve burun kısımlarına yerleştirin.

Bitter çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Armutların sivri kısımlarını çikolataya batırıp çıkararak burun şeklinde kaplanmasını sağlayın. Kalan çikolatayı küçük bir kaseye koyun ve üzümleri batırarak tüketmek üzere kirpi armutların yanında servis yapın.

Beslenme bilgileri * Çikolata Düşkünü Kirpiler

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın