Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Çikolata Kalpli Çilekli Cheesecake

(1)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Sevgililer günü için kalp çikolata ve çilekli jel ile hazırlanan cheesecake.

yaklaşık 16 dilim

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Çikolata Kalpli Çilekli Cheesecake

Hamur:

1 ½ çay bardağı un
1 tatlı kaşığı Dr. Oetker Kakao
1 tatlı kaşığı Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
2 yumurta (orta boy)
1 çay bardağı toz şeker
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

Krema:

1 poşet Dr. Oetker Cheesecake Yap
2 ½ su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 ½ su bardağı yoğurt

Üzeri için:

1 paket Dr. Oetker Çikolata Kalpler
1 paket Dr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel
2 ½ su bardağı su

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kalıbı margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 160 °C

Alt-üst pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı

Un, kakao ve hamur kabartma tozunu karıştırıp bir kaba eleyin. Yumurta ve toz şekeri çırpma kabına alın ve mikser ile 2 dakika çırpın. Şekerli vanilin ve un karışımını ekleyip düşük devirde kısa bir süre çırpın. Hamuru kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 10 - 15 dk.

Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

3

Kremanın hazırlanışı

Soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Üzerine yoğurdu ekleyin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız kremayı kalıptaki kekin üzerine yayın ve üzerini düzeltin. Buzdolabında 30 dakika bekletin.

4

Jelin hazırlanışı ve servis

Çikolata kalpleri kremanın üzerine sıralayın. 2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba boşaltın. Üzerine jeli ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. 4-5 dakika bekletin ve kaşık ile cheesecake'in üzerine yavaşça dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin. Dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Çikolata Kalpli Çilekli Cheesecake

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın