Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Çikolatalı Kare Pasta

(16)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Çikolata parçaları ve kakaolu pandispanya ile hazırlanan pasta.

yaklaşık 12 dilim

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Çikolatalı Kare Pasta

Hamur:

1 paket Dr. Oetker Pandispanya Un
4 yumurta (orta boy)
½ su bardağı su
3 yemek kaşığı sıvı yağ
25 g Dr. Oetker Kakao

Dolgu:

1 paket Dr. Oetker Kakaolu Pasta Kreması
50 g yumuşak margarin
1 ½ su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 - 1 ½ çay bardağı Dr. Oetker Çikolata Parçaları

Süslemek için:

1 poşet Dr. Oetker Hazır Çikolatalı Sos

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kalıbın kenarlarını ve tabanını margarin ile yağlayın. Kenarlarına 7 cm yüksekliğinde pişirme kağıdı yerleştirerek yükseltin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 170 °C

Alt-üst pişirme: 170 °C

2

Pandispanyanın hazırlanışı

Yumurta, su, sıvı yağ ve kakaoyu bir çırpma kalıbına alın. Üzerine pandispanya unu ilave edin ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Hamuru kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 40 - 45 dk.

Süre sonunda fırından alın, kalıptan çıkarın ve soğumaya bırakın.

3

Şekillendirme ve dolgu

Soğuyan pandispanyayı enlemesine ikiye kesin ve ilk katını ters çevirerek servis tabağına alın. Margarin, süt ve pasta kremasını çırpma kabına alın, mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde 2-3 dakika çırpın. Kremayı yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve pandispanyanın üzerine kaplayacak şekilde sıkın. Çikolata parçalarının yarısını serpin. İkinci kat pandispanyayı üzerine koyun, aynı şekilde krema sıkın ve çikolata parçaları serpin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin. Üzerini çikolata sosu ile süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Çikolatalı Kare Pasta

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın