Flag

Çikolatalı Mini Tatlılar

Yaklaşık 30 - 35 adet
Orta
130 dk.
Dondurarak tüketilen krem şantili, çikolatalı tatlılar.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Çikolatalı karışım
1 çay bardağıkrema (%35 yağlı)
160 gbitter çikolata
1 poşetDr. Oetker Krem Şanti
1 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
3 - 4 damlarom aroması
Üzeri için
30 - 35 adetAntep fıstığı-bütün

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Krem Şanti
1

Karışımın hazırlanışı

Kremayı tencereye alın ve orta ateşte kaynatın. Kaynamaya başladığında ocaktan alın, bekletmeden çikolatayı ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.

2

Şekillendirme

Krem şantiyi soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın. Hazırladığınız kremalı çikolatayı ekleyin ve 1-2 dakika daha çırpın. Rom aromasını ilave edip kısa bir süre daha çırpın. 1,5 cm çapında düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve pişirme kağıdı üzerine şekilli sıkın. Buzdolabının dondurucu bölümünde 1-1,5 saat bekletin.

3

Servis

Süre sonunda dondurucudan çıkarın, üzerlerine kakao serpip birer adet Antep fıstığı batırın ve bekletmeden servis yapın.