Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Crème Olé'li Pavlova Pasta

Ananaslı, bademli, orman meyveli Pavlova pasta.

yaklaşık 6 - 8 kişilik

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Crème Olé'li Pavlova Pasta

Beze:

3 yumurta akı
1 tutam tuz
1,5 su bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1 tatlı kaşığı limon suyu

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
2 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
0,5 su bardağı küp şeklinde doğranmış konserve ananas
4 adet küp şeklinde doğranmış çilek
0,5 çay bardağı iri kırılmış kabuksuz badem

Üzeri için:

200 g çilek (iri kesilmiş)
10 - 15 adet frenk üzümü
10 adet böğürtlen
10 adet ahududu
0,5 çay bardağı yaprak badem
1 poşet Dr. Oetker Hazır Böğürtlenli Sos

preparation

Hazırlanışı

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 120 °C

Turbo pişirme: 110 °C

1

Bezenin hazırlanışı

Yumurta akları ve tuzu cam veya metal çırpma kabına alın. Mikserin yüksek devrinde 3 dakika çırpın. Pudra şekerini 3 seferde ekleyerek orta devirde toplam 3 dakika çırpın. Şekerli vanilin ve limon suyunu ekleyip düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Yaklaşık 1,5 cm çapında düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun. Tepsideki pişirme kağıdının üzerine 18 cm çapında ortaları boş olan 2 adet daire şeklinde sıkın. Dairelerin üzerinden iki kez daha geçerek kalınlaştırın. Fırının orta rafında pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 35 - 40 Dakika

Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

2

Dolgunun hazırlanışı

2 su bardağı sütü çırpma kabına alıp üzerine Crème Olé poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun.

3

Pastanın hazırlanışı

Bezenin bir halkasını alıp alt kısmı üste gelecek şekilde servis tabağına koyun. Üzerine Crème Olé'nin 2/3'ünü sıkın. Üzerine ananas, çilek ve bademleri sıralayın ve ikinci kat bezeyi kapatın. Kalan Crème Olé'yi sıkın. Çilek, frenk üzümü, böğürtlen, ahududu ve bademleri sıralayın. Buzdolabında yaklaşık 1 saat bekletin. Servisten önce üzerine böğürtlenli sos dökün ve arzuya göre nane yaprakları ile süsleyip dilimleyin.