Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Ekmek (aktif kuru maya)

(7)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Yeni başlayanlar için, pratik, denenmiş, temel, evde yapılan ekmek tarifi. Aktif maya ile yumuşacık oluyor.

yaklaşık 10 - 12 dilim

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Ekmek (aktif kuru maya)

Hamur:

15 g aktif kuru maya
½ çay bardağı ılık su
4 - 4 ½ su bardağı un
1 çay kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
3 çay bardağı ılık su

Üzeri için:

1 tatlı kaşığı un
2 yemek kaşığı su

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Beslenme bilgileri * Ekmek (aktif kuru maya)

Porsiyon / Servis 100 g / ml