Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Enginarlı Guseppe Mozarella Pizza

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Guseppe Mozarella Pizza üzerinde enginar ve dereotu ile farklı bir lezzet elde edin.

4 - 6 dilim

çok pratik 10 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Enginarlı Guseppe Mozarella Pizza

Üzeri için:

3 adet konserve enginar
0,5 adet ince doğranmış kuru soğan
Yaklaşık 3 - 4 dal ince doğranmış dereotu
0,5 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı limon suyu

Taban:

1 adet Dr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza

Süslemek için:

dereotu

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Üzerinin hazırlanışı ve pişirme

2 adet enginarı çatal ile ezin. İçerisine ince doğranmış soğan, dereotu, tuz ve limon suyunu ilave edip çatal ile iyice karıştırın.

Pizzayı fırın tepsisine alın. Hazırladığınız enginar püresini pizzanın üzerine, peynirlere gelmeyecek şekilde yayın. Kalan enginarı bıçak ile 6 adet üçgen elde edecek şekilde dilimleyin. Pizzanın üzerine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 12 - 16 dakika

Pizzayı fırından çıkarın. Üzerine dereotu serpin ve dilimleyerek servis yapın.