Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Glutensiz Pudingli Meyveli Tart

(1)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Lezzetli ve pratik glutensiz kek tarifi.

yaklaşık 10 - 12 dilim

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Glutensiz Pudingli Meyveli Tart

Hamur:

200 g Dr. Oetker Glutensiz Sade Un Karışımı
2 yumurta (orta boy)
100 g tereyağı (oda sıcaklığında)
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin (gluten içermez) (gluten içermez)
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt

Üzeri için:

1 paket Dr. Oetker Glutensiz Kakaolu Puding
2 ½ su bardağı süt
½ su bardağı vişne
½ su bardağı ahududu
½ su bardağı böğürtlen

*Dr. Oetker Glutensiz ürünler dışındaki malzemelerin de gluten içermediğinden emin olunuz.:

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kalıbı margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 170 °C

Alt-üst pişirme: 180 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Un karışımını çırpma kabına koyun. Üzerine yumurta, tereyağı, şekerli vanilin, toz şeker ve sütü ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın. Hazırladığınız hamuru kalıba alıp üzerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 30 - 35 dk.

Fırından çıkarıp 15 dakika bekletin. Tartı kalıptan çıkarıp ters çevirerek servis tabağına alın ve soğumaya bırakın.

3

Üzerinin hazırlanışı

Sütü tencereye alın. Üzerine puding poşetini boşaltın ve orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp 10 dakika karıştırarak soğutun.

4

Tartın hazırlanışı ve servis

Hazırladığınız pudingi tartın üzerine yayın. Buzdolabında yaklaşık 2 saat bekletin. Üzerine vişne, ahududu ve böğürtlenleri sıralayıp dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Glutensiz Pudingli Meyveli Tart

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın

Top 10 Tarif Yeni Tarifler
1.
1.