Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Güllü Cheesecake

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Gül suyu ile hazırlanan cheesecake tarifi.

yaklaşık 8 dilim

çok pratik 20 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Güllü Cheesecake

Taban:

250 g yulaflı bisküvi
75 g tereyağı
2 yemek kaşığı süt

Krema:

1 poşet Dr. Oetker Cheesecake Yap
2 ½ su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 ½ su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı gül suyu
½ çay bardağı iri kırılmış kabuksuz badem

Süslemek için:

1 - 2 yemek kaşığı yaprak badem
10 - 15 adet gül yaprağı

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Tabanın hazırlanışı

Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Tereyağını kısık ateşte eritin. 2 yemek kaşığı süt ile birlikte bisküvilere ilave edin ve kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.

2

Kremanın hazırlanışı

2,5 su bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurt ve 2 yemek kaşığı gül suyunu ilave edin. Düşük devirde 1 dakika daha çırpın. İri kırılmış bademleri ilave edin ve kaşık ile karıştırın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletin.

3

Süsleme ve servis

Cheesecake'i kalıbından çıkarıp bir servis tabağına alın. Üzerini badem ve gül yaprakları ile süsleyip dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Güllü Cheesecake

Porsiyon / Servis 100 g / ml