Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Hindistan Cevizli Toplar

(0)
5 2 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Pratik hazırlanan havuçlu, elmalı, Hindistan cevizli toplar.

20 - 25 adet

çok pratik 10 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Hindistan Cevizli Toplar

Malzemeler:

4 adet rendelenmiş havuç
1 çay bardağı toz şeker
2 adet kırmızı elma
1 poşet Dr. Oetker Vanilya Aromalı Pastacı Kreması - Instant
2,5 çay bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 su bardağı fındık kırığı
1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi

Üzeri için:

0,5 su bardağı Hindistan cevizi rendesi

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Karışımın hazırlanışı

Rendelenmiş havuç ve toz şekeri bir tencereye alın. Orta ateşte arada karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Elmaların kabuğunu soyup rendeleyin.

2,5 çay bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kremasını ilave edin ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Üzerine havuç, elma, fındık kırığı, Hindistan cevizi rendesi ve şekerli vanilini ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. 

2

Şekillendirme ve servis

Hindistan cevizi rendesini bir tabağa alın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayarak top şekline getirin. Hindistan cevizinin içine atıp her tarafını bulayın. Servis tabağına sıralayın. Servis edinceye kadar buzdolabında bekletin.