Flag

Hindistan Cevizli Toplar

20 - 25 adet
Kolay
10 dk.
Pratik hazırlanan havuçlu, elmalı, Hindistan cevizli toplar.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Malzemeler
4 adetrendelenmiş havuç
1 çay bardağıtoz şeker
2 adetkırmızı elma
1 poşetDr. Oetker Vanilya Aromalı Pastacı Kreması - Instant
2,5 çay bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
1 su bardağıfındık kırığı
1 su bardağıHindistan cevizi rendesi
Üzeri için
0,5 su bardağıHindistan cevizi rendesi

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Vanilya Aromalı Pastacı Kreması - Instant
1

Karışımın hazırlanışı

Rendelenmiş havuç ve toz şekeri bir tencereye alın. Orta ateşte arada karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Elmaların kabuğunu soyup rendeleyin.

2,5 çay bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kremasını ilave edin ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Üzerine havuç, elma, fındık kırığı, Hindistan cevizi rendesi ve şekerli vanilini ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. 

2

Şekillendirme ve servis

Hindistan cevizi rendesini bir tabağa alın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayarak top şekline getirin. Hindistan cevizinin içine atıp her tarafını bulayın. Servis tabağına sıralayın. Servis edinceye kadar buzdolabında bekletin.