Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kakaolu Dikdörtgen Pandispanya

Malzemeler

Malzemeler

* Kakaolu Dikdörtgen Pandispanya

Hamur:

150 g un
1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
1 yemek kaşığı Dr. Oetker Kakao (tepeleme) (tepeleme)
5 yumurta (orta boy)
100 g toz şeker
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Beslenme bilgileri * Kakaolu Dikdörtgen Pandispanya

Porsiyon / Servis 100 g / ml
(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Dikdörtgen pasta hazırlayabileceğiniz ve şeker hamuru ile kullanabileceğiniz taşıyıcı temel bir kakaolu pandispanya tarifi.

10 - 12 porsiyon

çok pratik 20 Dakika

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın