Flag

Kapari ve Ton Balıklı Guseppe Pizza

Yaklaşık 4 - 6 dilim
Kolay
10 dk.
Guseppe Mozarella Pizza üzerinde ton balığı ve kapari ile farklı bir lezzet elde edebilirsiniz.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Üzeri için
160 gkonserve ton balığı
ince doğranmış kuru soğan
0,5 çay bardağıküp şeklinde doğranmış kırmızıbiber
Yaklaşık 1 - 2 yemek kaşığıhaşlanmış tane mısır
0,5 çay bardağıdilimlenmiş siyah zeytin
Yaklaşık 7 - 8 adetkapari turşusu
1 daldereotu
Taban için
1 adetDr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza
1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Üzerinin hazırlanışı ve pişirme

Pizzanızı fırın tepsisine alın. Ton balığının yağını süzün ve pizzanın üzerine yayın. Soğan, kırmızıbiber, mısır ve zeytinleri üzerine yerleştirin ve pişirin.

Pişirme süresi: 12 - 16 dakika

3

Servis

Süre sonunda fırından çıkarın. Üzerine kaparileri sıralayıp dereotu serpin. Dilimleyerek servis yapın.