Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Kapari ve Ton Balıklı Guseppe Pizza

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Guseppe Mozarella Pizza üzerinde ton balığı ve kapari ile farklı bir lezzet elde edebilirsiniz.

Yaklaşık 4 - 6 dilim

çok pratik 10 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Kapari ve Ton Balıklı Guseppe Pizza

Üzeri için:

160 g konserve ton balığı
ince doğranmış kuru soğan
0,5 çay bardağı küp şeklinde doğranmış kırmızıbiber
Yaklaşık 1 - 2 yemek kaşığı haşlanmış tane mısır
0,5 çay bardağı dilimlenmiş siyah zeytin
Yaklaşık 7 - 8 adet kapari turşusu
1 dal dereotu

Taban için:

1 adet Dr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Üzerinin hazırlanışı ve pişirme

Pizzanızı fırın tepsisine alın. Ton balığının yağını süzün ve pizzanın üzerine yayın. Soğan, kırmızıbiber, mısır ve zeytinleri üzerine yerleştirin ve pişirin.

Pişirme süresi: 12 - 16 dakika

3

Servis

Süre sonunda fırından çıkarın. Üzerine kaparileri sıralayıp dereotu serpin. Dilimleyerek servis yapın.