Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kedi Pasta

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Puding, ceviz ve elma da içeren kedi şeklinde bir pasta.

yaklaşık 12 porsiyon

pratik 60 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Kedi Pasta

Hamur:

1 paket Dr. Oetker Pandispanya Un
3 yumurta (orta boy)
1 çay bardağı su

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Kakaolu Puding
2 ½ su bardağı süt
1 su bardağı krema
2 adet elma
½ çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı öğütülmüş ceviz
1 çay kaşığı tarçın

Üzeri için:

1 poşet Dr. Oetker Krem Şanti
1 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt

Süslemek için:

1 poşet Dr. Oetker Bitter Glazür
20 g beyaz çikolata
1 - 2 damla sıvı yağ

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kedi şeklindeki kalıbı yağlayın ve unlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 170 °C

Alt-üst pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Yumurta, su ve pandispanya unu çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 35 - 40 dk.

Fırından çıkardığınız kalıbın kenarlarını spatula yardımı ile ayırarak çıkarın ve pandispanyayı soğumaya bırakın. Soğuyan pandispanyayı enlemesine ikiye kesin.

3

Dolgu ve kaplama

2,5 su bardağı süt ve kremayı bir tencereye alın, üzerine puding poşetini boşaltıp tarifine göre pişirin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun.

Elmaları soyup rendeleyin. Toz şekeri ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alın, üzerine tarçın ile cevizi ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın. Daha sonra elmalı karışımı hazırladığınız pudinge ilave edin ve karıştırın.

Pandispanyanın ilk katını servis tabağına alın, üzerine hazırladığınız pudingli karışımı yayın ve ikinci pandispanyayı koyun.

4

Süsleme ve servis

Krem şantiyi soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. Pastayı kaplayın ve süsleyin.

Glazür poşetini kaynatılmış ve 1-2 dakika soğumaya bırakılmış suya koyup 5 dakika bekletin. Glazür poşetini sudan maşa ile çıkartın, kenarından kesin ve pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun. Ucunu makas ile kesip pastayı miniş şeklinde süsleyin.

Beyaz çikolatayı sıvı yağ ile birlikte benmari yöntemi ile eritin ve süslemeyi tamamlayın. Buzdolabında 1-2 saat bekletip dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Kedi Pasta

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın