Flag

Kedidili Bisküvili Orman Meyveli Tatlı

3 adet
Orta
30 dk.
Kedidili bisküvi arasında jelatinli orman meyveli puding.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
3 adet 8 cm çapında ve 6 cm yüksekliğinde çember kalıp

Malzemeler

Puding için
1 poşetDr. Oetker Orman Meyveli Puding
2,5 su bardağısüt
1 poşetDr. Oetker Jelatin
Kedidili bisküvi
18 adetkedidili bisküvi
2 - 3 yemek kaşığısüt
25 geritilmiş tereyağı
Üzeri için
ahududu
böğürtlen

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Orman Meyveli Puding
Picture - Dr. Oetker Jelatin
1

Pudingin hazırlanışı

Sütü tencereye alın ve üzerine pudingi ilave edin. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca jelatini azar azar ekleyerek sürekli karıştırmaya devam edin. 1 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocağı kısın. Karıştırarak 1 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Kabuk tutmaması için arada karıştırarak soğurun. 

2

Kedidili bisküvilerin hazırlanışı

Kedidili bisküvileri 6 cm uzunluğunda olacak şekilde bıçak ile keserek kısaltın. Kalan küçük parçaları mutfak robotunda toz haline gelinceye kadar öğütün ve bir kaba alın. Üzerine süt ve eritilmiş tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Çember kalıpları pişirme kağıdı serilmiş tepsiye alın. Hazırladığınız öğütülmüş bisküvili karışımı kalıpların tabanına eşit miktarda paylaştırın, elinizle veya kaşık ile kalıbın tabanına bastırarak yayın. Kestiğiniz kedidili bisküvileri kalıpların kenarına hafifçe bastırarak yan yana sıralayın. Soğuyan pudingi içlerine paylaştırın ve buzdolabında 1-2 saat bekletin. 

3

Süsleme ve servis

Süre sonunda tatlıları buzdolabından alın. Bıçak ile tabanları alt tarafından dikkatlice ayırıp kalıpları çıkarın ve servis tabağına alın. Üzerlerini ahududu ve böğürtlen ile süsleyin ve servis yapın.