Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Keşkül-ü Baklava

recipe-Keşkül-ü Baklava
(2)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Keşkül ve badem dolgulu bir baklava tarifi.

yaklaşık 12 dilim

pratik 60 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Keşkül-ü Baklava

Şurup:

2 ½ su bardağı su
2 ½ su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı limon suyu

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Keşkül
2 ½ su bardağı süt
1 çay bardağı iri kırılmış badem

Hamur:

30 adet baklavalık yufka
100 g eritilmiş tereyağı

Süslemek için:

2 - 3 yemek kaşığı öğütülmüş Antep fıstığı

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Beslenme bilgileri * Keşkül-ü Baklava

Porsiyon / Servis 100 g / ml