Flag

Kış Güneşi

Yaklaşık 12 dilim
Orta
320 dk.
Tavukgöğsü ve krem şanti ile hazırlanan tatlı misafirlerinize sunabileceğiniz pratik ve lezzetli bir tarif.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Dikdörtgen kalıp (16x28 cm)

Malzemeler

Malzemeler
1 poşetDr. Oetker Tavukgöğsü
2,5 su bardağısüt
25 gyumuşak margarin
1 poşetDr. Oetker Krem Şanti
1 çay bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
1 poşetDr. Oetker Çikolatalı Sos
2,5 su bardağısüt

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Tavukgöğsü
Picture - Dr. Oetker Krem Şanti
Picture - Dr. Oetker Çikolatalı Sos
1

Tavukgöğsünün hazırlanışı

Tavukgöğsünü 2,5 su bardağı süt ile pişirin. Kaynamaya başladığında margarini ekleyin. 3-4 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 1 saat bekletin.

2

Krem şantiyi 1 çay bardağı soğuk süt ile 3-4  dakika çırpın. Soğuyan tavukgöğsünü de ekleyip 4-5 dakika daha çırpın. Karışımı kalıba alın, üzerini düzeltin ve buzdolabında 3-4 saat bekletin.

3

Çikolatalı sosu 2,5 su bardağı süt ile 2-3 dakika kaynatarak pişirin. Arada karıştırarak soğutun.


Tatlıyı dilimleyip çikolatalı sos ile servis yapın.