Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kivili Rulo Pasta

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Kivi ve orman meyveli krem şanti ile hazırlanan renkli bir rulo pasta.

yaklaşık 12 kişilik

pratik 60 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Kivili Rulo Pasta

Hamur:

1 su bardağı Dr. Oetker Pandispanya Un
2 yumurta (orta boy)
2 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı Dr. Oetker Pudra Şekeri

Dolgu:

4 adet kivi
1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması
50 g yumuşak margarin
1 ½ su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt

Üzeri için:

1 poşet Dr. Oetker Orman Meyveli Krem Şanti
1 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 - 2 yemek kaşığı iri kırılmış Antep fıstığı

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

30x35 cm boyutlarında 2 adet pişirme kağıdı kesin ve birini fırın tepsisine serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 190 °C

Alt-üst pişirme: 200 °C

2

Hamurun hazırlanışı

Pandispanya un, yumurta ve suyu bir çırpma kabına alın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Fırın tepsisine yayın ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 8 - 10 dk.

İkinci pişirme kağıdının üzerine 1 yemek kaşığı pudra şekeri serpin. Fırından çıkardığınız pandispanyayı bekletmeden hazırladığınız pişirme kağıdının üzerine ters çevirerek koyun. Üstte kalan pişirme kağıdını çıkarın ve alttaki pişirme kağıdı ile birlikte rulo şeklinde sarın. Bu şekilde soğumaya bırakın.

3

Dolgunun hazırlanışı ve şekillendirme

Kivilerin kabuklarını soyun. Margarin, süt ve pasta kremasını çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 2-3 dakika çırpın. Soğuyan pandispanyayı açın, pasta kremasını kenarlardan 1 cm boşluk kalacak şekilde pandispanyanın üzerine yayın. Kivileri içte kalacak olan kenara yan yana sıralayın ve rulo şeklinde sarın. Krem şantiyi soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve rulo pastayı süsleyin. Üzerine Antep fıstığı serpin ve buzdolabına alın. 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Kivili Rulo Pasta

Porsiyon / Servis 100 g / ml