Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kuru Üzümlü Havuç Marmeladı

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Rendelenmiş havuç ve kuru üzümle hazırlanan marmelat tam bir vitamin deposu.

2 kavanoz 500 ml

çok pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Kuru Üzümlü Havuç Marmeladı

Reçel:

900 g havuç (rendelenmiş) (rendelenmiş)
2 çay bardağı su
800 g toz şeker
1 poşet Dr. Oetker Reçelyap
1 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Havuç rendesini 2 çay bardağı su ile 10 dakika kaynatın.

2

Marmeladın hazırlanışı

Ayrı bir tabağa şekerden 4 yemek kaşığı alıp üzerine Reçelyap poşetini boşaltın ve iyice karıştırın. Bu karışımı kaynayan havuçların üzerine döküp yüksek ateşte sürekli karıştırarak 2 dakika daha kaynatın. Sonra kalan şekeri ekleyin, karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencerenin her yerinde kaynama başladığında ocağı kısın, kuru üzümleri ekleyin ve 3 dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp arada karıştırarak 5-10 dakika soğutun.

Marmeladı metal kapaklı kavanozlara doldurun, kapaklarını sıkıca kapatıp ters çevirin ve soğuyuncaya kadar bu şekilde bekletin.

Beslenme bilgileri * Kuru Üzümlü Havuç Marmeladı

Porsiyon / Servis 100 g / ml