Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Milföy Pasta

(8)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Pastacı kreması dolgulu çilekli milföy pasta.

12 adet

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Milföy Pasta

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Pastacı Kreması - Pişmeli
2 su bardağı süt
80 g margarin
15 adet çilek

Milföy:

6 adet milföy hamuru

Süslemek için:

2 yemek kaşığı Dr. Oetker Pudra Şekeri

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Dolgunun hazırlanışı

2 su bardağı sütü bir tencereye alın ve üzerine pastacı kreması poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın, margarini ekleyin ve 1 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.

2

Milföyün hazırlanışı ve pişirme

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayın ve ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 180 °C

Alt-üst pişirme: 190 °C

Milföy hamurlarını tezgahın üzerine sıralayın ve 10 dakika bekletin. Bıçak ile her birini ortadan iki eşit parça olacak şekilde kesin. Fırın tepsisine sıralayın ve çatal ile birçok yerinden delin. Fırının orta rafına yerleştirin, aynı boyutlarda ikinci bir tepsi ile üzerini kapatın ve bu şekilde pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 25 - 30 dk.

Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.

3

Şekillendirme ve dolgu

Milföyleri ortadan enlemesine ikiye kesin. Çilekleri iri küpler şeklinde kesin. Hazırladığınız pastacı kremasını çırpma kabına alın ve mikser ile düşük devirde 2 dakika çırpın. 1 cm çapındaki düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun. Milföylerin alt katlarının üzerine kremayı sıkın. Üzerlerine çilekleri sıralayın ve üst katlarını kapatın. Pudra şekeri serpin ve servis yapın.

Beslenme bilgileri * Milföy Pasta

Porsiyon / Servis 100 g / ml