Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Renkli Kalp Kurabiyeler

(3)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Farklı renklerde süslenmiş kurabiye tarifi, özel günleriniz için uygundur.

yaklaşık 30 - 35 adet

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Renkli Kalp Kurabiyeler

Hamur:

1 ½ - 2 su bardağı un
1 çay kaşığı Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
½ su bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 limon kabuğu rendesi
125 g yumuşak margarin

Üzeri için:

1 su bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
2 - 3 yemek kaşığı su

Süslemek için:

Dr. Oetker Süsleme Glazürü

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Un ve hamur kabartma tozunu karıştırıp derin bir kaba eleyin. Üzerine şekerli vanilin, pudra şekeri, limon kabuğu rendesi ve margarini ilave edip yoğurun. Hamurun üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında 30 dakika bekletin.

2

Fırın tepsisini yağlayın veya pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 160 °C

Alt-üst pişirme: 170 °C

Süre sonunda hamuru kısa bir süre yoğurun ve 3 mm kalınlığında açın. Açtığınız hamuru kalp şeklindeki kurabiye kalıbı ile kesin. Fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 15 - 20 dk.

Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

3

Süsleme ve servis

Pudra şekerini bir kaseye eleyin. Üzerine suyu azar azar ekleyerek kaşık ile iyice karıştırın. Bekletmeden kurabiyelerin üzerine yayın ve donuncaya kadar bekletin.

Süsleme glazürü tüpleri ile süsleyip servis yapın.

Beslenme bilgileri * Renkli Kalp Kurabiyeler

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın