Flag

Sevgi Çemberi

6 adet
Orta
250 dk.
Bu sevgi çemberi içinde lezzet saklıyor...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Krema
1 poşetDr. Oetker Vanilyalı Puding
2,5 su bardağısüt
1 paketDr. Oetker Çilek Aromalı Jel
2 su bardağısu
1 poşetDr. Oetker Krem Şanti
0,5 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
0,5 su bardağıkrema (%35 yağlı)
1 su bardağıdondurulmuş ahududu
Çember için
24 adetkedidili bisküvi
Islatmak için
0,5 su bardağısüt

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Çilek Aromalı Jel
Picture - Dr. Oetker Krem Şanti
1

Kremanın hazırlanışı

2,5 su bardağı sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine puding poşetini ilave edin ve orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp soğutun.


1 su bardağı suyu kaynatıp bir kaba alın. Üzerine jel poşetini boşaltın ve eriyinceye kadar karıştırın. Eridikten sonra kalan 1 su bardağı soğuk suyu ilave edin ve bir süre daha karıştırın.


Krem şantiyi soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın.


Soğuyan pudingi çırpma kabına alın ve mikser ile 2 dakika çırpın. Üzerine hazırladığınız krem şantiyi ve kremayı ilave edip 2 dakika daha çırpın. Jeli ekleyip mikserin düşük devrinde 1 dakika çırpın. Ahududuları ilave edin ve kaşıkla karıştırın.

2

Şekillendirme

Bisküvileri ortadan ikiye keserek boylarını kısaltın. Her birinin bir yüzünü birer tatlı kaşığı süt ile ıslatın. Islattığınız bisküvilerden 8 adedini 9-10 cm çapındaki çemberin içine, kuru yüzleri çember tarafına gelecek şekilde yan yana sıralayın. Kalan bisküvileri kullanarak diğer çemberleri de aynı şekilde hazırlayın. Çemberlerin içini hazırladığınız krema ile doldururun. Buzdolabına alın ve 3-4 saat bekletin. Servisten önce çemberleri çıkarıp arzuya göre ahududu ile süsleyin.