Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Sevimli Ahtapot

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Özel süslemesi ile pudinge ahtopot şekli veriyoruz.

Yaklaşık 4 porsiyon

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Sevimli Ahtapot

Puding:

1 poşet Dr. Oetker Çikolata Parçalı Puding
2 su bardağı süt
1 portakal kabuğu rendesi
25 g margarin

Süslemek için:

1 poşet Dr. Oetker Beyaz Çikolatalı Sos
2 su bardağı süt
1 portakal kabuğu rendesi
1 paket Dr. Oetker Süsleme Glazürü

preparation

Hazırlanışı

1

Hazırlanışı

Sütü bir tencereye boşaltın ve üzerine puding poşetini ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın. Üzerine margarin ve portakal kabuğu rendesini ilave edip 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp önceden hafifçe ıslatılmış 3-4 adet kaseye paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına koyun ve 2-3 saat bekletin.

2

Beyaz çikolatalı sosu hazırlamak için sütü ve portakal kabuğu rendesini bir tencereye alın. Üzerine beyaz çikolatalı sos poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp kabuk tutmaması için arada karıştırarak soğutun ve buzdolabında 1-2 saat bekletin.

3

Soğumuş olan pudingi servis tabağına ters çevirin. Pişirme kağıdından huni hazırlayın, içine beyaz çikolatalı sosu doldurun. Ucunu makas ile kesip pudingin etrafına ahtapot kolları şeklinde sıkın. Süsleme glazürü tüpleri ile ahtapota göz ve ağız yapın.