Sütü bir tencereye boşaltın ve üzerine puding poşetini ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın. Üzerine margarin ve portakal kabuğu rendesini ilave edip 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp önceden hafifçe ıslatılmış 3-4 adet kaseye paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına koyun ve 2-3 saat bekletin.
Beyaz çikolatalı sosu hazırlamak için sütü ve portakal kabuğu rendesini bir tencereye alın. Üzerine beyaz çikolatalı sos poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp kabuk tutmaması için arada karıştırarak soğutun ve buzdolabında 1-2 saat bekletin.
Soğumuş olan pudingi servis tabağına ters çevirin. Pişirme kağıdından huni hazırlayın, içine beyaz çikolatalı sosu doldurun. Ucunu makas ile kesip pudingin etrafına ahtapot kolları şeklinde sıkın. Süsleme glazürü tüpleri ile ahtapota göz ve ağız yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Hazırlama:160 dk.OrtaYaklaşık 4 porsiyon