Flag

Siyah Kakaolu Bisküvi

35 - 40 adet
Kolay
20 dk.
Dr. Oetker Siyah Kakaolu Un Karışımı ile hazırlanan tereyağlı bisküvi tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Hamur için
1 paketDr. Oetker Siyah Kakaolu Un Karışımı
100 goda sıcaklığında tereyağı
3 - 4 yemek kaşığısüt

Ürünü incele

1

Ön hazırlık

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 180 °C

Turbo pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı

Un karışımını derin bir kaba alın. Üzerine tereyağı ve sütü ekleyip eliniz ile yoğurun. Tezgaha pişirme kağıdı serin ve hamuru üzerine alın. Merdane ile 2-3 cm kalınlığında açın. Seçtiğiniz şekildeki kurabiye kalıbı veya su bardağı ile şekiller çıkarın. Pişirme kağıdı ile birlikte fırın tepsisine alın ve pişirin. Kalan hamurları toparlayın, aynı şekilde açıp kesin ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika


Süre sonunda fırından çıkarıp soğumaya bırakın.