Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tarçınlı Erik Suyu

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

İtalyan eriği, şeftali, tarçın ve şekerli vanilin ile hazırlnan soğuk içecek.

yaklaşık 4 - 5 kişilik

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Tarçınlı Erik Suyu

Erikli karışım:

1 kg İtalyan eriği
1 çay bardağı toz şeker
3 su bardağı su
1 adet kabuk tarçın

Şeftalili karışım:

2 adet şeftali
1 ½ su bardağı su
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Eriklerin hazırlanışı

Eriklerin çekirdeklerini çıkartıp dörde kesin ve su ile birlikte tencereye alın. Orta ateşte pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 5 dakika daha kaynatın. Süre sonunda ocaktan alın ve süzün. Kabuk tarçını ilave edin ve soğumaya bırakın.

2

Şeftalilerin hazırlanışı

Şeftalilerin kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarın ve dörde kesin. Su ile birlikte tencereye alın ve orta ateşte pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 5 dakika daha kaynatın. Süre sonunda ocaktan alın, süzün ve soğumaya bırakın.

3

Servis

Soğuyan erik suyundaki kabuk tarçını çıkarın. Şeftali suyunun içerisine şekerli vanilini ilave edin. Erik suyunu yavaş yavaş kaşıkla karıştırarak şeftali suyunun içerisine ekleyin. Buzdolabında 1 saat soğutup servis yapın.

Beslenme bilgileri * Tarçınlı Erik Suyu

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın