Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Trileçe Sufle

(0)
5 1 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Tek porsiyonluk kaplarda pişirilip servis edilen trileçenin farklı bir sunumu.

yaklaşık 6 porsiyon

pratik 30 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Trileçe Sufle

Hamur:

1 paket Dr. Oetker Karamel Soslu Trileçe
3 yumurta (orta boy)

Islatmak için:

3 su bardağı süt
1 su bardağı krema

Kalıp:

8 cm çapında ve 4-5 cm yüksekliğinde pişirme kalıbı

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kapları margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 160 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Yumurtaların aklarını sarılarından ayırıp bir çırpma kabına alın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırparak kar haline getirin. Üzerine yumurta sarılarını ilave edin. Spatula veya kaşık ile yumurta sarıları tamamen dağılıncaya kadar yavaşça karıştırın. Üzerine un karışımını ilave ederek köpüksü yapıyı söndürmeden yavaşça karıştırın. Pişirme kalıplarına üst kısımlarında 1 cm boşluk kalacak şekilde paylaştırın. Fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 25 - 30 Dakika

3

Islatma

Trileçeyi fırından çıkarıp 5 dakika bekletin. Bir kaba süt ve kremayı boşaltıp üzerine ıslatma sosu karışımını ilave edin. El çırpıcısı ile eriyinceye kadar 2-3 dakika karıştırın. Bekletmeden kalıplardaki trileçelerin üzerine dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2- 3 saat bekletin.

Trileçeleri buzdolabından çıkarıp üzerlerine karamel sosu dökün ve servis yapın.