Flag

Vanilyalı Kesme Kurabiyeler

20 adet
Orta
100 dk.
Hamuruna vanilyalı puding ilave ederek hazırlanan pudra şekeri kaplı kurabiyelere bayılacaksınız...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Hamur
1 poşetDr. Oetker Vanilyalı Puding
150 gyumuşak margarin
1yumurta
1,5 - 2 su bardağıun
Üzeri için
1 su bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
1

Hamurun hazırlanışı

Toz halindeki vanilyalı pudingi margarin, yumurta ve un ile birlikte derin bir kaba alın ve yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru tezgaha alın ve 30 cm uzunluğunda rulo yapın. Buzdolabında 30 dakika bekletin.


Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Şekillendirme ve pişirme

Süre sonunda hamuru buzdolabından alın. Bıçak yardımıyla 20 eşit parçaya kesin, tepsiye sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika


Süre sonunda fırından çıkarın ve bekletmeden pudra şekerine bulayın. Servis tabağına sıralayın ve soğumaya bırakın.