Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Glutensiz Kakaolu Kek Karışımı

Glutensiz Kakaolu Kek Karışımı

Dr. Oetker, çölyak hastaları ve seçimini glutensiz beslenmeden yana kullananlar için Glutensiz Serisi’ni üretti…

Dr. Oetker "Glutensiz" ürünleri özel seçilmiş ham maddeler ile uygun koşullarda üretilir ve paketlenir.

Ayrıca, Dr. Oetker Glutensiz Krem Şanti ve Glutensiz Kakaolu Puding ile ara dolgu yapabilirsiniz. Dr. Oetker Glutensiz Çikolatalı Sos ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Dr. Oetker Glutensiz Mısır Nişastası ambalajında verilen meyveli pelte ve sos çeşitleri ile farklı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Glutensiz Kakaolu Kek Karışımı ürünümüzü sipariş vermek için:

Hazırlanışı

Tarife göre ilave edilecekler:

3 yumurta

100 ml (1/2 su bardağı) sıvı yağ

180 ml su


Kalıp önerisi:

11x25 cm veya 11x30 cm baton kalıp

24 cm çapında kelepçeli kalıp

24-26 cm çapında dilimli derin kek kalıbı

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 160°C (önceden ısıtılmış)

Alt-üst pişirme: 170°C (önceden ısıtılmış)


Pişirme kalıbını margarin ile yağlayın. Un karışımını çırpma kabına boşaltın ve üzerine yumurta, sıvı yağ ve suyu ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın.

2

Pişirme

Hamuru kek kalıbına alın ve üzerini düzeltin. Kalıbı fırının orta rafına yerleştirin ve belirtilen sürede pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 45-55 dakika

Baton kalıp kullanıyorsanız pişirme süresinin 15. dakikasında hamurun üzerini bıçakla uzunlamasına 1 cm derinliğinde kesin ve pişirmeye devam edin.

3

Servis

Fırından çıkardığınız keki 10 dakika oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Daha sonra keki kalıbın kenarlarından dikkatlice ayırarak çıkarın ve soğutma teli üzerinde soğutun. Dilimleyerek servis yapın.

 

 

Alerjen Malzemeler

Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu hiçbir içerik içermez.

Besin ögeleri: Glutensiz Kakaolu Kek Karışımı

100g hazırlanmış ürün
Enerji 1471kJ
351kcal
Yağ 17.2g
Doymuş yağ 3.19g
Karbonhidrat 45.1g
Şeker 25.2g
Protein 4.1g
Tuz 0.2g

Ürün hakkında daha fazla bilgi

Ağırlık: 400g

 Dr. Oetker Glutensiz Serisi ile

Glutensiz Kek & Pasta Tarifleri

Birbirinden leziz ve garantili glutensiz kek& pasta tarifleri için tıklayın.