Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Glutensiz Vanilinli Kek Karışımı

Glutensiz Vanilinli Kek Karışımı

Dr. Oetker, çölyak hastaları ve seçimini glutensiz beslenmeden yana kullananlar için Glutensiz Serisi’ni üretti…

Dr. Oetker "Glutensiz" ürünleri özel seçilmiş ham maddeler ile uygun koşullarda üretilir ve paketlenir.

Dr. Oetker Glutensiz Krem Şanti ve Glutensiz Kakaolu Puding ile ara dolgu yapabilirsiniz. Dr. Oetker Glutensiz Çikolatalı Sos ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Dr. Oetker Glutensiz Mısır Nişastası ambalajında verilen meyveli pelte ve sos çeşitleri ile farklı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Glutensiz Vanilinli Kek Karışımı ürünümüzü sipariş vermek için:

Hazırlanışı

Tarife göre ilave edilecekler:

3 yumurta

100 ml (1/2 su bardağı) sıvı yağ

150 ml su

Kalıp önerisi: 

11x25 cm veya 11x30 cm baton kalıp

24 cm kelepçeli kalıp

24-26 cm çapında dilimli derin kek kalıbı

1

Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 160°C (önceden ısıtılmış)

Alt-üst pişirme: 170°C (önceden ısıtılmış)

Pişirme kalıbını margarin ile yağlayın. Un karışımını çırpma kabına boşaltın ve üzerine yumurta, sıvı yağ ve suyu ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın.

2

Pişirme

Hamuru kek kalıbına alın ve üzerini düzeltin. Kalıbı fırının orta rafına yerleştirin ve belirtilen sürede pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 45-55 dakika

Baton kalıp kullanıyorsanız pişirme süresinin 15. dakikasında hamurun üzerini bıçakla uzunlamasına 1 cm derinliğinde kesin ve pişirmeye devam edin.

3

Servis

Fırından çıkardığınız keki 10 dakika oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Daha sonra keki kalıbın kenarlarından dikkatlice ayırarak çıkarın ve soğutma teli üzerinde soğutun. Dilimleyerek servis yapın.

 

 

Alerjen Malzemeler

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

yağsız süt tozu
yumurta akı tozu

 

Besin ögeleri: Glutensiz Vanilinli Kek Karışımı

100g hazırlanmış ürün
Enerji 1512kJ
361kcal
Yağ 18.4g
Doymuş yağ 3.58g
Karbonhidrat 44g
Şeker 26.36g
Protein 5g
Tuz 0.28g

Ürün hakkında daha fazla bilgi

Ağırlık: 390g

Ürün Hazırlanışı

Glutensiz Vanilinli Kek Karışımı

 Dr. Oetker Glutensiz Serisi ile

Glutensiz Kek & Pasta Tarifleri

Birbirinden leziz ve garantili glutensiz kek& pasta tarifleri için tıklayın.