Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Reçelyap

Reçelyap

En lezzetli, en renkli, en vitaminli reçel, marmelat ve jeller zahmetsiz bir şekilde çok kısa bir sürede hazırlanıyor!

1 poşet Reçelyap 1 kg meyve ve 1 kg şeker içindir.

Fazla kaynatma yapmadan, meyvelerin vitamin değeri, rengi ve aroması kaybolmadan enfes reçeller hazırlayabilirsiniz.

Reçelyap’ın içeriğinde bulunan pektin, bazı meyvelerin (ayva, elma, limon ve portakal gibi) yapısında bulunan karbonhidratlardan oluşan doğal bir madde. Bu nedenle Dr. Oetker Reçelyap ile hazırlanan tüm reçellerin kıvamı garantileniyor.

Küflenme ve şekerlenme riski olmadığı gibi, köpük alma işlemine de gerek kalmıyor.

Reçelyap ürünümüzü sipariş vermek için:

Hazırlanışı

1

1 kg ayıklanmış meyve 1 kg şeker içindir.

Ayıklanmış 1 kg meyveyi (gerekirse 3x3 cm boyutlarında kesilmiş) tencereye koyun ve belirtilen ölçülü su miktarını ilave edin.

2

1 kg şekerden 4 yemek kaşığı alıp bir tabağa koyun, üzerine poşeti boşaltın ve iyice karıştırın. Bu karışımı meyvelerin üzerine döküp yüksek ateşte sürekli karıştırarak pişirmeye devam edin.

3

Kaynamaya başladığında 2 dakika daha kaynatın. Sonra kalan şekeri ekleyin, karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencerenin her yerinde kaynama başladığında ateşi kısın ve 3 dakika daha kaynatın.

4

Tencereyi ocaktan alıp arada karıştırarak 5-10 dakika soğutun. Reçeli metal kapaklı kavanozlara hava almayacak şekilde doldurun ve ters çevirin. Meyvelerin eşit dağılımı için, soğuyuncaya kadar kavanozların yarım saat ara ile alt üst çevirin.

Öneri:

Meye miktarı artsa da kaynatma süresini değiştirmeyin.

Reçelinizi karanlıkta saklayın, kapağını açtıktan sonra buzdolabına koyun.

 

Ölçülü su miktarı:

Çilek ve şeftali için: 1 yemek kaşığı su

Kayısı için: 4 yemek kaşığı su

Vişne için: 5 yemek kaşığı su

Alerjen Malzemeler

Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu hiçbir içerik içermez.

Ürün hakkında daha fazla bilgi

Ağırlık: 25g

Ürün Videosu

Reçelyap ile Ayva Marmeladı

Ürün Videosu

Reçelyap ile Çilek Reçeli