Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Pasta Jölesi - Kırmızı

Pasta Jölesi - Kırmızı

Pasta Jölesi - Kırmızı ile tatlı tariflerinizi daha da tatlı bir renk ile süsleyebilirsiniz.

Dr. Oetker Pasta Jölesi - Kırmızı; berrak ve dayanıklı yapısı ile tart, kek, cheesecake, pasta, krema, sütlü tatlı ve meyvelerin üzerinde garantili bir şekilde rahatlıkla kullanılmaktadır.

Rengini pancar kökü kırmızısı ve zerdeçaldan alan Dr. Oetker Pasta Jölesi - Kırmızı; sadece 500 ml (2,5 su bardağı) su ve 80 g (8 yemek kaşığı) şeker ile 1 dakika kaynatılarak hazırlanır.

Arzuya göre, daha az şekerli veya şekersiz de hazırlayabileceğiniz gibi; aroma içermediği için de birçok farklı meyve ile kullanabilirsiniz.

Pasta Jölesi - Kırmızı ürünümüzü sipariş vermek için:

Hazırlanışı

Tarife göre ilave edilecekler:

500 ml (2,5 su bardağı) su, 80 g (8 yemek kaşığı) şeker

1

Poşetin tamamını şeker ile tencerede karıştırın. Üzerine 500 ml suyu ilave edin.

2

Orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Kaynama başladığında ocağı kısın ve 1 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Arada karıştırarak 20 dakika soğutun ve beklemeden kullanın.

3

Buzdolabında veya oda sıcaklığında istenilen sertliğe ulaştıktan sonra (yaklaşık 1-2 saat) servis yapın.

Öneri:

Arzuya göre 40 g (4 yemek kaşığı) şeker kullanarak veya şekersiz de hazırlayabilirsiniz.

Alerjen Malzemeler

Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu hiçbir içerik içermez.

Besin ögeleri: Pasta Jölesi - Kırmızı

100g hazırlanmış ürün
Enerji 301kJ
71kcal
Yağ 0g
Doymuş yağ 0g
Karbonhidrat 17.7g
Şeker 17.7g
Protein 0g
Tuz 0.05g

Ürün hakkında daha fazla bilgi

Ağırlık: 15g

 Temel Hamur Okulu

Özenle denenmiş

En temel uygulamalar ve yaratıcı tarifler