Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Tariflerinizi reçelleyin!

İster kurabiyelere ister tartlara dolgu olarak, ister kek arasına lezzet katmak için isterseniz şeker hamuru kaplamanızı keke yapıştırmak için kullanın reçeller ve marmelatlar her zaman tariflerinize renk, lezzet verirler.

Hazırda bulunan bir kavanoz bal kabağı marmeladı tartınızda kremanın altına çok güzel dolgu malzemesi olabilir. Bir kaç kaşık kızılcık reçeli ile cheesecake çok güzel bir sos hazırlayabilirsiniz. Süzülmüş ve ısıtılmış kayısı marmeladını bir fırça ile üzerlerine sürerek kurabiyelerinizi, kekleriniz parlatabilir ve bayatlamalarını önleyebilirsiniz.

Vişne, çilek, erik, portakal, mandalina, karadut reçeli ve marmelatları ve daha niceleri, tariflerinizi tamamlamak için sıralarını bekliyorlar.

Reçelli Tarifler
REÇELYAP
Ayva Marmeladı
ÇOCUKLAR İÇİN
Çikolatalı Kek
 Tatlı Tarifler
Tatlı Tarifler / Tatlı Sunumlar
Dayanılmaz ve her zaman mükemmel...